Ο πραγματικός

 μας εαυτός

 

  κρύβεται

 

  ανάμεσα σε

 

χρώματα

 

      και απλοϊκά σχέδια.

 

       Ανακαλύψτε τον! 

Τεστ προσωπικότητας.

Ανακάλυψε την ψυχολογική σου κατάσταση κάθε στιγμή!

Συναισθήματα, σκέψεις, παρορμήσεις βρίσκονται όλα μαζί στο μυαλό σου χωρίς να το συνειδητοποιείς. Διαλέγοντας τρία χρώματα από τα δέκα θα κατορθώσεις να φτιάξεις το puzzle του εσωτερικού σου κόσμου. Έτσι, θα μπορείς να σχεδιάζεις, να προβλέπεις, ακόμα και να ελέγχεις την συμπεριφορά σου. Θα ανακαλύψεις επίσης την εικόνα που προβάλλεις στους γύρω σου, ερμηνεύοντας έτσι και τη δική τους στάση απέναντι σου. Μου αρέσει πολύ ένα χρώμα, σημαίνει ότι ευχαρίστως θα το επέλεγα στο ντύσιμο μου ή στο χώρο μου. Ξεκίνα λοιπόν, σήμερα, τώρα. Αύριο, μπορεί να αλλάξεις γνώμη, να σου αρέσουν άλλα διαφορετικά χρώματα, ο ψυχισμός μας αλλάζει διαρκώς. Μόνο μην ξεχνάς να επιλέγεις πάντα μόνο τρία χρώματα. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα! Είναι πολύ διασκεδαστικό και μπορείς να το μοιραστείς και με τους φίλους σου. Εμπρός λοιπόν, διάλεξε! Μετά βάλε τις τρεις ερμηνείες μαζί και θα ανακαλύψεις τον εσωτερικό σου κήπο!

 

Ερμηνείες χρωμάτων

  1.  Κόκκινο: Αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, δυναμισμός, επαναστατικότητα, σεξουαλικότητα, αγάπη για νέα περιβάλλοντα.
  2.  Πορτοκαλί: Εργατικότητα, ικανότητα της πειθούς, πρακτικός τρόπος σκέψης, κρυφές φιλοδοξίες.
  3.  Κίτρινο: Επικοινωνία, γρήγορη αντίληψη, κοινωνικότητα, αγάπη για το καινούργιο, για την γνώση, ικανότητα στην πληροφορική.
  4.  Πράσινο: Αγάπη για την ύλη, σταθερή νοοτροπία, πρακτικές τακτικές, διπλωματία, εσωστρέφεια.
  5.  Γαλάζιο: Αγάπη για νέες παρέες, συναισθηματισμός, καλοσύνη, αλληλεγγύη, ευαισθησία.
  6.  Μπλε: «Το καλό παιδί», εσωστρέφεια, συμβιβασμός, αποδοχή κοινωνικών «πρέπει», στενή σύνδεση με οικογένεια, σταθερές συνεργασίες.
  7.  Φούξια: Αγάπη για πνευματική καλλιέργεια, προσκόλληση σε ιδανικά, θρησκεία, αγάπη για την μεταφυσική, ψυχικά χαρίσματα.
  8.  Μωβ: Εσωστρέφεια, συναισθηματική ευαισθησία, αναποφασιστικότητα, διαίσθηση, μεγάλη ικανότητα να ψυχολογείς, αδιαφορία για τα υλικά αγαθά.
  9. Άσπρο: Αντικειμενικότητα, ανοιχτό μυαλό, ζυγισμένη δράση, διπλωματία, εσωστρέφεια.
  10. Μαύρο: Εγωισμός, αγάπη για εξουσία, υπευθυνότητα, αυστηρότητα, επιβλητικότητα.