ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Δεν είσαι αυτό που πιστεύεις ότι είσαι,

είσαι όλα αυτά που σκέπτεσαι!

ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τι θα βρείτε στον χώρο μου;

            Οι επισκέψεις σας στο Ιντερνετικό μου Ιατρείο θα σας βοηθήσουν να μάθετε πολλά για την Ψυχιατρική, η οποία υπάρχει σαν ανεξάρτητη Ιατρική Ειδικότητα, ήδη από το 1981. Οι πληροφορίες και οι γνώσεις που θα αποκομίσετε, θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να τα «βρείτε μαζί του», δηλαδή να αποκτήσετε αυτογνωσία.

            Στις ιστοσελίδες μου θα σας περιγράψω επίσης, πολλές περιπτώσεις συνανθρώπων μας, που με επισκέφθηκαν αναζητώντας την συμβουλή και την επιστημονική μου βοήθεια, αλλά, όπως αντιλήφθηκα, αναζητούσαν και μια ανθρώπινη συμπαράσταση, για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους.

            Ίσως, και εσείς να ανακαλύψετε έτσι, τα κοινά σας σημεία με αυτούς τους ανθρώπους και να συνειδητοποιήσετε, ότι δεν είστε μόνοι στα προβλήματά σας.

            Παρακολουθώντας τις ψυχοθεραπευτικές μου συναντήσεις, σύντομα θα ανακαλύψετε και απλούς τρόπους, έτσι ώστε, και εσείς να κατανοείτε τα προβλήματα των φίλων σας και να υιοθετήσετε ένα είδος διαλόγου ψυχικά υποστηρικτικό και ανθρώπινο μαζί τους.  

            Επιπλέον, μαζί θα σας ταξιδέψω στα μονοπάτια της λειτουργίας του ανθρώπινου μυαλού. Έτσι, θα ανακαλύψετε και εσείς τα κίνητρα και τα αίτια των αντιδράσεών σας, χωρίς ενοχές! Αυτή η προσέγγιση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και τις δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου και να κατατοπιστείτε και για τις αντιδράσεις του νευρικού σας συστήματος, έτσι ώστε, να γνωρίζετε περίπου, τι συμβαίνει στον οργανισμό σας σε στρεσσογόνες, δηλαδή ψυχοπιεστικές καταστάσεις.

            Και, επειδή η γνώση είναι δύναμη, όσο πιο πολλά θα μαθαίνετε, τόσο λιγότερο θα φοβάστε και τόσο περισσότερο θα εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και θα νοιώθετε ασφαλείς.

            Γι’ αυτό, η επίσκεψη στον διαδικτυακό μου τόπο, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος, τις φοβίες και τις ανασφάλειες της καθημερινότητας, που λίγο-πολύ, όλους τους σύγχρονους ανθρώπους ταλαιπωρούν.

 

            Ελπίζω και εύχομαι να με επισκέπτεσθε συχνά, εδώ σ’ αυτήν την φιλόξενη γωνιά του Κυβερνοχώρου, όπου εργάζομαι. Απλά να θυμάστε www.kaleskardies.gr, και η κυρία Γεωργία θα σας απαντήσει σε κάθε απορία σας.